ACCESS BARS

ACCESS BARS

Čutite željo po spremembi, po globjem zavedanju? Si želite opustiti omejitve, ki vas nezavedno ovirajo pri doseganju želenih rezultatov? Access bars terapija vam pomaga uvideti in ustvariti nove možnosti, zaustaviti vse negativno in kreirati novo, navdihujoče in boljše življenje. Izstopite iz povprečnosti.

Barsi so točke na glavi in so orodje tehnike Access Consciousnessa®, ki jo uporabljamo za hitrejše spremembe v našem življenju. Z dotikom točk na glavi, aktiviramo barse in s tem brez napora brišemo prepričanja in energijo, ki je zaklenjena v njih ter vgrajena v našo podzavest (omejitve, strahovi, žalost, depresija, stres, skrbi, bolečine, nespečnost…).

Aktivacija barsov vpliva na našo zavest ter nam omogoča globjo umirjenost, boljši fokus, več energije in lahkotnosti.
Tehnika je več tisočim ljudem po svetu izboljšala mnogo vidikov vezanih na zdravje, telesno težo, odnose, denar, odvisnosti, neprestane misli, simptome depresije in tesnobe, spoprijemanje s stresom…

ACCESS BARS

KAJ ZNANOST PRAVI O TEHNIKI ACCESS BARS?

Raziskava vodilnega nevroznanstvenika dr. Jeffreyja Fannina s 60 udeleženci je leta 2015 preučila nevrološke učinke tehnike Access Bars®. Z merjenjem možganskih valov na ljudeh pred in po Access Bars tretmaju, je ta raziskava pri 85% udeležencih dokazala povečanje koherence oz. skladnosti delovanja možganov.

Poleg tega je odkril, da ima Access Bars® pozitiven nevrološki učinek na prejemnika, podoben tistim, ki jih doživljajo napredni praktikanti meditacije, te rezultate pa proizvede takoj. Objavljeno študijo, si lahko v celoti preberete TUKAJ.

Znanstvene raziskave dr. Terrie Hope, objavljene v reviji Journal of Energy Psychology: Theory, Research and Treatment novembra 2017, so pokazale znatno zmanjšanje depresije in tesnobe po 90 min Access bars tretmaja.

Študija je pokazala, da se je pri udeležencih resnost simptomov depresije zmanjšala za 82,7% (povprečno), resnost simptomov anksioznosti pa za 84,7% (povprečje). Znatno zmanjšanje simptomov prikazano v tej raziskavi kaže na to, da je tehnika Access Bars lahko učinkovita pri zdravljenju tesnobe in depresije.

Celotno študijo in objavljeni članek najdete TUKAJ.

Terapija je primerna tudi za otroke.

CENIK

Access Bars 1,5h 100,00 €

NAROČANJE

    Ob oddaji povpraševanja se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja, ki jih lahko preberete tukaj.