BRAZILSKA DEPILACIJA

brazilska depilacija

Brazilska depilacija obsega odstranitev vseh nezaželenih dlačic na intimnem predelu ter tudi na predelu med ritnicami. Pri brazilski depilaciji lahko na željo stranke pustimo določen predel spredaj nedepiliran (črtica). Brazilska depilacija je trenutno najbolj priljubljena depilacija.

ALI BRAZILSKA DEPILACIJA ZELO BOLI IN KAKO POTEKA BRAZILSKA DEPILACIJA?

Veliko žensk ima strah pred prvo brazilsko depilacijo. V kolikor niste prepričane, ali je postopek primeren za vas, priporočamo, da se prvič naročite na predel bikinija. Tako boste prebile strah pred brazilsko depilacijo. Ob prvem obisku pa vam sproti razlagamo postopek in vas usmerjamo, da bo depilacija čimbolj prijetna izkušnja.

Za prvo depilacijo morajo biti dlake dolge vsaj 5mm, saj so običajno korenine dlak po daljšem obdobju britja močnejše. Ob rednem izvajanju depilacij so lahko dlake dolge le 1  ̶  2mm. Če imate predolge dlake, jih skrajšamo pred tretmajem.

Med postopkom nosite tangice za enkratno uporabo, ki jih dobite v salonu. Postopek začnemo tako, da najprej s posebnim oljem namažemo kožo. Uporabljamo topel, tekoč vosek, ki ga nanašamo s leseno palčko. Zaradi predhodno nanešenega olja se vosek oprime le dlak in tako ne poškoduje kože, hkrati pa zmanjša tudi bolečino. Ko se vosek ohladi, ga z roko odstranimo s hitrim potegom (ne uporablja se trakov). Po depilaciji se kožo namaže  z oljem za pomirjanje kože. Koža je rahlo pordela, vendar rdečica izgine v roku 24 ur, odvisno od občutljivosti kože. Koža po depilaciji je gladka in mehka.

Ob rednih obiskih se dlake stanjšajo in zredčijo, zato so depilacije vedno manj boleče.

KAKO SE PRIPRAVITI NA BRAZILSKO DEPILACIJO?

Priporočljivo je, da s pilingom pripravite kožo na depilacijo in si zagotovite manj vraščenih dlačic.

KDAJ DEPILACIJE NE IZVAJAMO?
(kontraindikacije)

Depilacije ne izvajamo ob:

  • bakterijskih infekcijah,
  • glivičnih infekcijah,
  • opeklinah,
  • nedavnih tretmajih z laserjem ali kemičnim pilingom,
  • ranah,
  • virusnih infekcijah (herpes),
  • ranah na območju depilacije.

CENIK

StoritevCena
Depilacija – brazilska depilacija25,00 €
POŠLJI POVPRAŠEVANJE