KLASIČNA PEDIKURA

pedikura

KLASIČNA PEDIKURA Z LAKIRANJEM

V našem salonu nudimo tretma klasične pedikure z lakiranjem za popolne in urejene noge. Pester življenjski slog in vsakodnevno gibanje sčasoma pusti sledi v obliki utrujenih stopal in celo bolečin, ki jih sami doma ne moremo sanirati. Noge so eden izmed pomembnejših delov našegega telesa, saj nam omogočajo hojo. Šele, ko se pojavijo težave, se zavemo, kako pomembna je pravilna skrb. Marsikatere težave lahko preprečite še preden bi te lahko nastale. Za lahkoten in brezskrben korak zaupajte svoje noge našim strokovnjakom.

KAJ JE KLASIČNA PEDIKURA?

Pedikura je izraz, s katerim opisujemo postopek negovanja nog, vključno z nego stopal in nohtov. Namen pedikure ni le lepotni, temveč tudi preventivni. S pravilno nego lahko preprečimo številne zdravstvene težave na nogah in stopalih.

RAZLIKA MED KLASIČNO PEDIKURO IN DOMAČO PEDIKURO

Nepravilna izvedba nege nog v domači kopalnici lahko škoduje. Najpogostejše težave so: napačno skrajšani nohti, nepravilno odstranjevanje trde kože na stopalih ali napačno rokovanje z glivičnimi vnetji. Posameznik težko prepozna začetne faze glivičnega vnetja nohtov. Z nepravilno nego glivicam omogočamo selitev na preostale nohte.

KLASIČNA PEDIKURA V MLADOSTI JE NALOŽBA ZA STAROST

V mladosti se nam zdi, da so naša stopala pripravljena na vse višine čevljev s petami. Čez leta pa se poznajo posledice. Otiščanci in trda koža na sprednjem delu stopala se sprva zdijo nedolžna posledica, kasneje pa lahko privedejo do trajne deformacije stopal. Skrb za zdrave noge se začne že v mladosti. Če se ne morete upreti petam in neudobni obutvi, je prav, da svojim stopalom privoščite profesionalni tretma, ki bo ublažil posledice.

KLASIČNA PEDIKURA JE PRIMERNA ZA OSEBE Z BOLEČIMI V KRIŽU IN STAREJŠE

Osebe z bolečinam v križu pri negi težko dosežejo vse dele stopala. Nepravilen položaj telesa pri domači pedikuri pa lahko bolečine v križu še poslabša. Zato je pomembno, da si vsaj enkrat mesečno vzamete čas zase in svojim nogam privoščite pravilno nego. S starostjo vid začne pešati in lakiranje poteka “po občutku”. Posledica so slabo nalakirani nohti. Zakaj bi se mučili doma, če lahko za vaše noge in nohte poskrbimo mi?

IDEJA ZA DEKLIŠČINO, ROJSTNI DAN ALI DRUGE POSEBNE PRILOŽNOSTI

Obdobje pred poroko je čas, ko si dekle zadnjič vzame čas zase in prijateljice. Zakaj ga ne bi preživele v našem Beauty palace salonu? Klasična pedikura je super odločitev. Noge vam bomo skrbno uredili in na koncu tudi nalakirali nohte. Z urejenimi stopali boste lahko preplesale bose celo poročno noč.

CENIK

PedikuraCena
Osnovna pedikura30,00 €
Polovična pedikura25,00 €
Zahtevnejša (kurje oko, vraščen noht)35,00 €
SPA (pedikura, piling, masaža)37,00 €
Z lakiranjem33,00 €
Lakiranje samostojno8,00 €
Permanentno lakiranje noge23,00 €
Pedikura + permanentno lakiranje40,00 €
Striženje notov15,00 €
Otiščanec/kurje oko – samostojno10,00 €
POŠLJI POVPRAŠEVANJE