ZAHTEVNEJŠA/MEDICINSKA PEDIKURA

medicinska pedikura

Večletne izkušnje so zagotovilo, da bo medicinska pedikura opravljena profesionalno in kvalitetno. Vse naše storitve, prav tako medicinska pedikura se izvajajo s sterilnim priborom ali priborom za enkratno uporabo, ki ga po uporabi zavržemo. Medicinska pedikura obsega zahtevnejše posege, kot so sanacija vraščenih nohtov, glivične okužbe nohtov, nega diabetičnega stopala, razpoke pet (ragad), odstranjevanje otiščancev in kurjih očes.

RAZLIKA MED KLASIČNO PEDIKURO IN MEDICINSKO PEDIKURO?

Medicinska pedikura je namenjena odpravljanju težav na področju nog, za razliko od klasične pedikure, ki je namenjena negi in razvajanju nog. Medicinska pedikura nima stranskih učinkov in ne predstavlja večjih tveganj za vaše zdravje. Svoje noge nam lahko zaupate. Težavam strank se posvetimo individualno in skupaj najdemo rešitev za zdrave noge.

NEGA DIABETIČNEGA STOPALA

Sladkorni bolniki zaradi bolezni izgubijo občutek za bolečino, kar privede do nastanka diabetičnega stopala, ki zahteva posebno nego. Bolnik ne občuti vlage, utesnjenosti čevljev ali tujkov. Zato pogosto prihaja do vnetij in obolenj, ki zahtevajo posebno obravnavo, katero pa nudimo v našem salonu.

ODPRAVLJAMO OTIŠČANCE IN KURJA OČESA

Najpogostejše težave, ki so predmet medicinske pedikure, so glivične okužbe, otiščanci in kurja očesa. Otiščancev in kurjih očes sprva ne opazimo. Kasneje postane vsak korak boleč. Težave s stopali pogosto nastanejo po obisku bazenov in savn, kjer se nahajajo trdovratne glivice, ki se jih brez strokovnega znanja sami težko znebimo.

ZDRAVA STOPALA BREZ BOLEČIN

Dokler na stopalih ne začutimo otiščancev, žuljev, glivic in podobnih težav, se ne zavedamo, kako pomembna je pravilna nega nog. Odsvetujemo vam, da sami poskušate na nogah izvesti zahtevne posege. Napačno izvedeni postopki stanje poslabšajo in vodijo k nastanku bolečin. Pomembno je, da pričnete z zdravljenjem nog nemudoma, ko opazite težavo. Prelaganje začetka zdravljenja lahko vodi k povečanju površine obolenja. Otiščanci postanejo globji in kurja očesa trdovratnejša. Vendar za nas ni nobena težava z nogami nerešljiva. Oglasite se in pomagali vam bomo do lepih in zdravih stopal.