PERMANENTNO LAKIRANJE

permanentno lakiranje

Ste naveličane vsakodnevnega popravljanja poškodovanega laka? Permanentno lakiranje zagotavlja dolgo obstojnost, ob tem pa nohte dodatno utrdi in zaščiti pred novimi poškodbami. Posebej ga priporočamo osebam z lomljivimi nohti in tistim s pomanjkanjem časa.

KAKO POTEKA PERMANETNO LAKIRANJE?

Permanentno lakiranje se izvaja s posebnimi laki, ki zagotavljajo dolgotrajno obstojnost. Pred nanosom noht pripravimo z mini manikuro. Odstranimo obnohtno kožico in noht oblikujemo. Permanentni lak se nanaša enako kot klasičen lak za domačo uporabo. Po nanosu permanentni lak posušimo pod UV ali LED lučko. Sušenje preprečuje luščenje laka in zagotavlja dolgotrajno obstojnost. Pri normalnih aktivnostih je lak obstojen tudi do več tednov. Na rokah oseb, ki so vsakodnevno dlje časa izpostavljene vodi, je obstojnost laka nekoliko krajša, vendar ne krajša od dveh tednov.

S PERMANETNIM LAKOM DO LEPŠIH IN DALJŠIH NOHTOV

Permanetni lak se zlepi z nohtom in zakrije nepravilnosti. Zapolni posledice drobnih poškodb, nastalih zaradi vode in zunanjih vplivov. S permanentnim lakom lahko saniramo delno zalomljen noht in preprečimo nadaljno cepitev nohta v plasteh. Nohtov ne podaljša, ampak poudari lepoto naravnih nohtov in jih zaščiti, da lahko zrastejo. Permanetno lakiranje nikakor ni dolgočasno. Lahko si dovolimo veliko ustvarjalnosti.

PERMANENTNO LAKIRANJE JE OBSTOJNO DO 5 TEDNOV

Sanjate o urejenih nohtih v vsakem trenutku in ste naveličane vsakodnevnega lakiranja? V Beauty palace uporabljamo vrhunske permanentne lake, ki ne razpokajo.  Barvno paleto lakov dopolnjujemo v skladu z modnimi tredni. Vi samo izberete barvo, mi pa poskrbimo za natančen nanos.

KONEC DOLGOTRAJNEGA SUŠENJA LAKA ZA NOHTE

Pogosto si za lakiranje nohtov ne vzamemo dovolj časa in hitro razmažemo sveže namazan lak. Naj se vam to ne zgodi. Permanetni lak je posušen v 30 sekundah in ostane na nohtih več tednov. Permanentno lakiranje  lahko združite s pedikuro. Čudovit lak se odlično poda k urejenim nogam.

CENIK

StoritevCena
Permanentno lakiranje noge23,00 €
Pedikura + permanentno lakiranje40,00 €
POŠLJI POVPRAŠEVANJE