SPA PEDIKURA

spa pedikura

Sprostitev pripomore k boljšemu psihičnemu in fizičnemu počutju ter odpravlja stres, ki je glavni povzročitelj številnih bolezni sodobnega časa. Pomena sprostitve so se zavedali že stari Rimljani. V ta namen so zgradili SPA centre, kjer so bogate Rimljane razvajali z masažami in tretmaji namenjeni negi telesa, še posebej negi nog. Na stopalih imamo refleksne točke, ki stimulirajo delovanje notranjih organov in s tem izboljšajo splošno počutje. V Beauty palace se posvetimo vsem točkam vaših stopal z namenom dosega popolne relaksacije in celovite SPA nege nog.

POTEK TRETMAJA SPA PEDIKURA

SPA pedikura je namenjena tistim, ki si  poleg klasične pedikure želijo tudi sprostitve. Izvaja se z uporabo preverjene vrhunske kozmetike. Začne se z razvajanjem nog v topli kopeli, ki nežno zmehča kožo in nadaljuje s pilingom za odstranitev odmrlih kožnih celic, ki poskrbi za svilnato mehkobo nog. Sledi klasična pedikura s piljenjem in oblikovanjem nohtov ter odstranjevanjem trde kože. Nadaljujemo s sprostitveno masažo nog in po želji tudi lakiranjem nohtov s permanetnim lakiranjem ali klasičnim lakiranjem.

ZAKAJ IZBRATI SPA PEDIKURO?

SPA pedikura je popolnoma neinvazivna metoda sproščanja in nege stopal, ki se zaključi s prijetno masažo. Sestavljena je iz postopkov za ohranjanje zdravja in lepote nog. Glavno vodilo in namen SPA pedikure je doseči globoko sprostitev duha in telesa. Utrujenim in izsušenim stopalom vračamo življenje. SPA nega stopal je lahko čudovito darilo za mamo, sestro, prijateljico ali dekle. Podarite jo lahko tudi kot znak pozornosti ali zahvale.

SPA PEDIKURA ZA NOSEČNICE

Prihod dojenčka je posebno doživetje. Iz dvojine postane množina in vse se spremeni. Nosečnice pogosto občutijo bolečine v nogah, trebuh pa jih ovira pri vsakodnevni negi nog. Vsaka ženska se rada razvaja ne glede na obdobje, v katerem je. V našem salonu se s posebno skrbnostjo posvetimo tudi nosečnicam in njihovim prijateljicam (baby shower). Po čutni masaži lahko pedikuro zaključimo z lakiranjem nohtov. Izbirate med široko barvno paleto lakov. Od zapeljive rdeče do nežne in romantične roza barve. Zakorakajte v novo življenjsko obdobje z urejenimi nohti in stopali.

CENIK

StoritevCena
SPA pedikura (pedikura, piling, masaža)37,00 €
POŠLJI POVPRAŠEVANJE