MADEROTERAPIJA OBRAZA

MADEROTERAPIJA OBRAZA

Obraz je ogledalo človeka. Sproščenemu in vitalnemu obrazu hitreje zaupamo in navežemo stik. Utrujen in otečen obraz pa deluje ravno nasprotno. K zastajanju tekočine in kopičenja odpadnih snovi prispeva pomanjkanje gibanja, veliko skrbi in jemanje nekaterih zdravil. Težavo je mogoče odpraviti! V Beatuy Palace znamo izboljšati videz še tako utrujenega in nesproščenega obraza. Pred sestankom, razgovorom za službo ali prvim zmenkom je obisk našega salona obvezen.

KAJ JE MADEROTERAPIJA ?

Maderoterapija obraza je masaža z lesenimi valčki, ki izvira iz Kolumbije. Pripomočki, s katerimi se izvaja popolnoma naravna terapija so anatomsko oblikovani. Leseni pripomočki omogočajo intenziven pritisk na maščobne celice obraza in vplivajo na njihovo pravilno razporeditev. Moč pritiska prilagajamo tipu in strukturi kože. Uporaba posebnih pripomočkov stimulira limfni sistem kože obraza in omogoča učinkovito odstranjevanje odpadnih snovi. Metode se poslužujemo za odpravljanje podbradka, boljšo napetost kože in sprostitev obraza.

ZA KOGA JE PRIMERNA MADEROTERAPIJA OBRAZA ?

Tretma je primeren za vse, ki želite narediti nekaj zase in vam videz veliko pomeni. Še posebej ga priporočamo tistim, ki imate težave z alergijskimi reakcijami kože in zastajanjem vode. Pomembno je, da maderoterapijo izvaja kozmetičarka, zato odsvetujemo izvedbo maderoterapije doma. Maderoterapija obraza zmanjšuje vidnost gub.

MADEROTERAPIJA OBRAZA ZA ODSTRANJEVANJE PODBRADKA IN ZABUHLOSTI OBRAZA

Pride dan, ko vstanemo z levo nogo in nam ob pogledu v ogledalo zastane dih. Zatekel obraz in povečani podočesni mešički so alarm, da se v našem telesu nekaj dogaja. Pogosto zabuhlost obraza spremlja splošno slabo počutje in utrujenost. Z maderoterapijo usposobljeni strokovnjaki v našem salonu uspešno odpravljajo podbradek, zatečenost obraza in povečane podočesne mešičke. Že po eni terapiji se splošno počutje izboljša in koža obraza postane bolj napeta. Obiščite nas in se prepričajte!

Maderoterapija obraza:

  • pomaga pri učvrstitvi kože in naredi lifting učinek,
  • pospeši proizvodnjo kolagena in elastana,
  • izboljša prekrvavitev,
  • poveča oskrbo celic z kisikom,
  • osveži obraz,
  • zmanjša podočnjake,
  • zmanjša videz gubic.

Priporočamo minimalno 6 obiskov.

CENIK

MaderoterapijaTrajanjeCena
Maderoterapija obraza30 min.25,00 €
Maderoterapija obraza + masaža + limfna drenaža50 min.30,00 €
Maderoterapija obraza10 min.230,00 €
Maderoterapija obraza + masaža + limfna drenaža10 min.260,00 €
Dodatek k maderoterapiji – anti-age maska10,00 €
POŠLJI POVPRAŠEVANJE