MANIKURA

manikura

KLASIČNA MANIKURA

Lepo negovani nohti so znak človeka, ki skrbi za svoje zdravje in estetski videz. Na ljudeh poleg obraza najprej opazimo roke. Z njimi se rokujemo, dotikamo obraza in objemamo. Pomena rok so se zavedale že stare civilaziacije pred več kot štirimi tisočletji. Na stenah grobnic lahko še danes opazujemo postopek manikure nohtov. Sprva je bila manikura namenjena bogatejšim meščanom, v današnjih časih pa je dosegljiva vsakomur.

Zakaj se odločiti za manikuro?

Videz nohtov je gensko pogojen. Če ima vaša mama lepe nohte, je velika verjetnost, da jih boste imeli tudi vi. Nimamo pa vsi te sreče. Zato je smiselno razmisliti o manikuri. Pri nas klasična manikura ni le nega nohtov, je tudi čas, ko si vzamete trenutek zase in se pustite razvajati. Poleg sprostitve v prijetnem ambientu boste veliko storili tudi za vaše nohte.

Kako poteka klasična manikura?

Klasična manikura se začne s kopeljo.  Nadaljujemo s piljenjem v želeno obliko in z odstranjevanjem obnohtne kožice. Vse pilice in instrumenti, ki jih uporabljamo, so sterilni ali za enkratno uporabo. Skrb glede morebitne okužbe je odveč. Po oblikovanju sledi nega rok in nohtov. Pri tem uporabljamo različna olja in kreme priznanih blagovnih znamk. Klasična manikura se zaključi z lakiranjem, s katerim zaščitimo  noht in izravnamo morebitne nepravilnosti.

Kaj lahko od manikure pričakujete?

Cilj manikure je zaščititi noht iz vseh strani. S tem preprečimo tudi njegovo izsušitev. Rezultat je odvisen tudi od stanja vaših nohtov. Osnovna klasična manikura je lahko nadgrajena s storitvami za dodatno nego in utrjevanje krhkih nohtov, kot je metoda IBX. Nega nohtov pa se ne konča v kozmetičnem salonu. V Beauty Palace vam bomo svetovali kako nadaljujete nego nohtov doma in s tem podaljšate učinek manikure.

UTRJEVANJE NOHTOV Z IBX

Eden izmed pomembnejših pokazateljev dobrega zdravja je videz nohtov. Ni ženske, ki si ne bi želela močnih in lepih nohtov. Kljub polnovredni prehrani in jemanju prehranskih dodatkov ni zagotovila za močne nohte. Na videz nohtov le delno vpliva prehrana. Pomemben vpliv ima genetika in življenjski slog. Na trgu obstajajo številne tehnike za utrjevanje in lepšanje nohtov. Nobena pa se ne more kosati z novo tehnologijo IBX, ki prinaša vrhunske rezultate. Če si tudi vi želite lepih nohtov, prepustite svoje roke našim strokovnjakom. Nastopil je čas za zdrave in močne nohte.

manikura - ibx tretma 2

Kaj je IBX?

IBX je inovativen in revolucionaren način utrjevanja nohtov, da bi zaščitili in popravili naraven noht. Tehnologija je plod dolgoletnih raziskav in izkušenj priznanih svetovnih strokovnjakov. Za razliko od ostalih poznanih tehnik deluje na notranjost nohta in ne samo na zunanji videz. Nanašamo ga lahko na naravne nohte ali pod permanetnim lakom za zaščito naravnih nohtov. S pomočjo toplote in svetlobe sestavine prodrejo v globino nohta in pomagajo naravnim nohtom pri rasti. Odlične razultate dosegamo pri popravilu cepljenih in poškodovanih nohtov ter nohtov, ki se plastijo.

Za kakšne nohte je primerna IBX tehnologija?

Pred tretmajem se bomo pogovorili o morebitnih alergijah in si ogledali poškodbe nohtov. Tehnologija je primerna za tiste, ki si želijo imeti lepe in močne nohte naravnega videza. Najpogosteje se za to tehnologijo odločajo uporabnice permanentnega laka, tiste z mehkimi in krhkimi nohti in osebe, katerih roke so na delovnem mestu izpostavljene vodi, razkužilom, čistilom in drugim kemikalijam,ki škodujejo nohtom.

Uporaba na naravnih nohtih

Tretma nudi podporo naravnim nohtom pri rasti in popravi poškodb, ki so nastale zaradi zunanjih vplivov. Hormonske spremembe in pomanjkanje vitaminov ter mineralov prispeva k temu, da so nohti veliko bolj dovzetni za zunanje vplive. Kljub temu jim lahko pomagate. Pri močno poškodovanih nohtih priporočamo ponovitev tretmaja 1x tedensko. Pri vzdrževanju lepih nohtov pa ponovitev na 2 do 3 tedne.

Utrditev nohtov pod permanentnim lakom

Tretma priporočamo tudi pred nanosom permanentnega laka. Permanentno lakiranje pripomore k zaščiti naravnega nohta in utrjevanju s površinskim nanosom. IBX deluje globinsko od znotraj navzven. Nohtu nudi oporo in pripomore k učinkoviti sanaciji že nastalih poškodb. IBX utrjevalca ni mogoče zaznati s prostim očesom. Po nanosu zaščite ne boste opazile vizualne razlike, razen neverjetne moči nohtov. Postopek je priporočljivo ponoviti pred vsakim novim nanosom permanetnega laka.

manikura - ibx tretma 1

Kdaj IBX-a ne izvajamo?
(kontraindikacije)

Le tega ne izvajamo ob glivičnih obolenjih na nohtih.

CENIK

StoritevCena
IBX učvrščevanje nohtov – prvi nanos8,50 €
IBX učvrščevanje nohtov –vsak nadaljni nanos5,50 €
IBX učvrščevanje nohtov+odstranjevanje obnohtne kožice10,00 €
Klasična manikura15,00 €
Klasična manikura z navadnim lakiranjem20,00 €
POŠLJI POVPRAŠEVANJE