OBLOGE ZA TELO

obloge telesa

Razvajajte svojo kožo z bogato nego, po kateri bo vaša koža pomlajena, sijoča, negovana in izjemno mehka. Ob sproščujoči glasbi se prepustite prijetni toplini oblog za telo. Izbirate lahko med slednjimi:

Obloga za telo ZELENA GLINA je odlična suha obloga za telo, ki je naravno sušena na soncu in tako obdrži vse naravne in zdrave minerale, ki veliko pomagajo pri negi kože. Je zelo dober pripomoček proti starani in povešeni koži. Zelena glina kožo napne, tonizira in očisti.  Priporočljiva za uporabo pri mnogih terapijah za saj odlično veže nečistoče nase.

Obloga za telo ČOKOLADA je maska z organsko kremno osnovo in poleg ima še kakavovo maslo ter aloe vera gel, ki vlaži in tonificira kožo. Posebnost  je bogata osnova z antioksidanti in vitaminom E, ki pomaga pri mehčanju in vlaženju kože, nastajanju kolagena, upočasnitvi znakov staranja kože in kožnih gubic.

ANTICELULITNA obloga za telo vsebuje dve odlični sestavini in to sta glina in morske alge, ki odlično odvajajo toksične snovi in zaradi morskih mineralov vlažijo in napenjajo kožo. Poleg gline in morskih alg so v oblogi tudi mleti cimet, piment in pomarančne lupine, ki zelo dobro odvajajo vodo iz telesa in dajejo občutek segrevanja.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA OBLOGO ZA TELO

  • Ker je koža je po tretmaju izjemno mehka, negovana in regenerirana
  • Ker postopek sprošča in blagodejno vpliva na vaše počutje
  • Ker se dobro kombinira z ostalimi postopki oblikovanja telesa in hujšanja

CENIK

Negovalna obloga telesa 30,00 €
Anticelulitna obloga iz gline 33,00 €