PROTIBOLEČINSKA MASAŽA HRBTA

protibolecinska masaza hrbta

KOMU JE NAMENJENA PROTIBOLEČINSKA MASAŽA HRBTA?

Namenjena je vsem, ki trpite za bolečinami v hrbtu (vrat, med lopaticama, križ).

Vsakdo si želi živeti skladno z okoljem in seboj. Soočamo pa se z vedno večjimi pritiski in hitrim  tempom življenja, ki obremenjujejo telo in duševnost. Stres vpliva na naše celotno telo, vključno z mišicami (napetost in zakrčenost mišic). Je tehnika, kjer se osredotočimo na mehčanje mišic hrbta in narastišč. Ta masaža je bolj globinska v primerjavi z klasično. Sprošča tudi najgloblje mišice hrbta. Tehnika vsebuje različne masažne tehnike, ki jih prilagodimo glede na predel in jakost bolečine hrbta.  Z redno masažo se poveča gibljivost vratu, ramenskega obroča in tudi ledvenega dela.

Za izboljšanje stanja je potrebno več obiskov, en tretma olajša bolečine le za nekaj dni. Ko se stanje hrbta izboljša, se protibolečinska masaža hrbta izvaja 1x mesečno kot preventiva.

Protibolečinska masaža se izvaja za:

  • lajšanje kroničnih bolečin,
  • odpravljanje akutnih bolečin (trd vrat, »heksenšus«,…).

MASAŽA STAROSTNIKOV

Mišično tkivo v starosti usiha in ga nadomešča maščobno in vezivno tkivo. Mišice se krajšajo in zaradi enoličnih drž ter manj gibanja nastopijo značilne omejitve v sklepni gibljivosti. Pri njih je opaziti, da težko popolnoma iztegnejo koleno in kolk ter da težko rotirajo vrat. Masaža blaži tegobe staranja, kot so bolečine, slabo gibljivi sklepi, blagodejno pa deluje tudi na imunski sistem ter duševno zdravje.

CENIK

StoritevTrajanjeCena
Protibolečinska masaža hrbta40 min.30,00 €
POŠLJI POVPRAŠEVANJE