SKIN BOOSTING

Privoščite svoji koži edinstven tretma in nagrajeni boste s sijočim, svežim videzom ter pomlajeno, napeto in popolnoma prerojeno kožo.

POTEK TRETMAJA SKIN BOOSTING

Kožo globinsko očistimo z ultrazvočno napravo, s katero odstranimo odmrle kožne celice (piling brez poškodb in rdečice),  z ultrazvočnimi vibracijami pa brez bolečin izvlečemo nečistoče iz por, izboljšamo prekrvavitev kože, hidratacijo in tonizacijo. Mogoča je tudi priprava kože na tretma z glikolno kislino, ki velja za najbolj učinkovito med vsemi AHA kislinami. Koži tako odpremo pore in jo navlažimo. Glikolna kislina pa ima tudi močan anti-age in anti-akne učinek. Izbor načina priprave kože je odvisen od tipa kože.

Na očiščeno kožo po kapljicah dodajamo serum, ki ga s pomočjo nano iglic vtiramo v kožo. Absorbcija seruma je zaradi njegove mikromolekularne strukture izjemna, z nano iglicami pa ta proces še povečamo. S tretmajem Skin boosting pa istočasno  stimuliramo prekrvavitev in tvorbo lastnega kolagena in elastina. Serum vsebuje kombinacijo kar šestih klinično potrjenih peptidov in tri različne molekularne mase hialuronske kisline, cermid in druge učinkovite sestavine za obnavljanje kože kot so retinol, niaciamid, antioksidante in botanične ekstrakte. Ne vsebuje alkohola, dišav, silikonov, sintetičnih konzervansov ali drugih nezaželenih sestavin.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA SKIN BOOSTING METODO?

  • Ker izboljša prožnost in gladi površino kože
  • Ker spodbuja elastičnost kože s tvorbo lastnega kolagena in elastina,
  • Ker zmanjša povečane pore, globino gub in finih linij
  • Ker se izniči utrujen izgled in ohlapnost kože,
  • Ker je vaša koža po tretmaju hidrirana, videti mlajša in bolj sijoča

VZDRŽEVANJE IN NEGA PO SKIN BOOSTING TRETMAJU

Prvi dan tretiranega področja ne čistite z agresivnimi mili ter ne nanašajte močnega makeupa. V prvem tednu ne delajte pilinga. Teden dni po tretmaju ne hodite v savno in solarij. Po tretmaju je povečana občutljivost kože na sončne žarke, zato je pomembno, da uporabite UV zaščito. Za vsakodnevno uporabo zadostuje uporaba mineralnih podlag, CC krem ali podlag z UV filtrom, za dneve, ko smo bolj izpostavljeni soncu pa uporabimo močnejšo kremo.

Vzdrževanje je odvisno od stanja kože.

KONTRAINDIKACIJE

  • Sladkorna bolezen
  • Jemanje zdravil, ki redčijo kri
  • Rak
  • Dermatitis
  • Vnetje kože

CENIK

SKIN BOOSTING

TRETMA – OBRAZ / DEKOLTE60 min.55,00 €
TRETMA – OBRAZ + DEKOLTE90 min.72,00 €
TRETMA – PREDEL OKOLI OČI20 min.17,00 €
POŠLJI POVPRAŠEVANJE