PODALJŠEVANJE TREPALNIC

podaljsevanje trepalnic 2podaljsevanje trepalnic 1

Odprite svoj pogled, dajte svojim očem nov sijaj in pomladite svoj obraz s podaljšanimi trepalnicami.
Zagotovite si urejen izgled brez vsakdanjega nanašanja maskare in brez skrbi, da bi se le-ta razmazala

Podaljševanje trepalnic je zdravju prijazen, neboleč in sproščujoč postopek, med katerim lahko zaspite. Primeren je za vsako izmed nas, saj lahko naredimo izgled zelo diskreten in naraven, lahko pa trepalnice močno poudarimo.
Ta razpon nam omogočajo različne metode podaljševanja trepalnic. Za katero se boste odločile, vam bodo olajšali kratki opisi:
Metoda ena na ena je podaljševanje trepalnic in z njo ne dosežemo zgostitve, le podaljšamo že obstoječe trepalnice.
Metoda dve na ena je podaljševanje in rahla zgostitev trepalnic, pri čemer na eno naravno dodamo dve in dosežemo izgled naravno gostih trepalnic.
Volumen metoda je podaljševanje trepalnic in istočasno zgostitev z nanašanjem več izredno tankih podaljškov na eno naravno trepalnico. Oblika pahljače dela bogat volumen efekt trepalnic.

Pri odločitvi upoštevamo tudi strukturo vaših naravnih trepalnic, spremljamo njihovo stanje pri vsakem nadaljnjem nanosu in s tem skrbimo za zdravje vaših trepalnic, saj so le zdrave trepalnice dobra podlaga za podaljševanje trepalnic. Pri svojem delu uporabljamo izključno visoko kakovostne in preverjene materiale, saj nam je varnost, udobje in dolgoročno zadovoljstvo strank na prvem mestu.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA PODALJŠEVANJE TREPALNIC?

  • Ker s trepalnicami nimate nikakršnega dela, pa kljub temu izgledajo čudovito ob vsaki vaši aktivnosti
  • Ker se ne rabite več spraševati ali se vam je mogoče razmazala maskara, tudi ob potenju in plavanju
  • Ker si želite zbujati urejene, s popolnimi trepalnicami
  • Ker imate lahko daljše, gostejše, bolj privihane in temnejše trepalnice
  • Ker s podaljšanimi trepalnicami lahko optično popravimo asimetrijo oči, zakrijemo povešanje vek, ter odpremo vaš pogled
  • Ker ko se boste odločile za podaljševanje trepalnic, boste ugotovile, da je bila to ena boljših odločitev in se spraševale kako ste sploh lahko bile kdaj brez
podaljsevanje trepalnic 3

VZDRŽEVANJE IN NEGA PODALJŠANIH TREPALNIC

Za brezhiben videz podaljšanih trepalnic je potrbna obnova na 2 do 3 tedne. V tem času odpade približno tretjina lastnih trepalnic, z njimi vred pa tudi podaljšane. Naravni proces rasti trepalnic je tak, da se v celoti zamenjajo v približno 5 tednih.

Trepalnice se naravno mastijo in lepilo sčasoma začne popuščati, zato je obstojnost  pri vsaki uporabnici malenkost drugačna.
Pomembno je, da se prvih 48 ur  izogibate vročini, pari in vlagi ter omejite čas tuširanja. Na ta način se bodo utrdile vezi med naravnimi in podaljšanimi trepalnicami. Za boljše rezultate vam v tem času odsvetujemo plavanje in obisk savn.

Podaljšane trepalnice umivajte dnevno s čistilom, ki ne vsebuje oljnih sestavin. V  predelu oči  se izognite uporabi mastnih krem in kozmetičnih izdelkov na oljni osnovi ter ne uporabljajte vodoodporne maskare. Priporočamo, da uporabite čistilno peno, ki enostavno prodre med trepalnice in odstrani vso maščobo in nečistoče. Peno izperete z vodo, trepalnice popivnate z brisačo in jih počešete s krtačko.
S trepalnicami bodite nežne. Ne drgnite in ne mencajte obraza v predelu oči.

podaljšanje trepalnic

CENIK

  Refil S
Refil M
Refil L
Metoda 1 na 1 55,00 € 20,00 € 30,00 € 40,00 €
2D volumen 66,00 € 25,00 € 35,00 € 45,00 €
Volumen 77,00 € 35,00 € 45,00 € 60,00 €